Це завдання, як випливає із назви, перебігає у павільйоні "Нескінченні піски". Після завантаження нам показують модуль дихання у сфері. Потім демонструється вікно із задачами.

Павільйон «Нескінченні піски»

— Аби отримати модуль дихання, зберіть 30 блакитних кубів.
— Кидайте куби у висхідний потік. Під час кидка затисніть праву кнопку миші, щоб вистрілити чергою кубів.
— Не падайте у воду — це віднімає очки.
— Користуйтеся висхідним потоком, щоб піднятися вище.
— Створюйте платформи — в них заховані цінні куби.
— Аби створити платформу, застосуйте блакитний куб до білого.
— Куби, що перегороджують шлях, вилучайте правим кліком.

Так як це перший павільйон, який ми відвідуємо, то пройти його не надто складно. Найбільшою загрозою буде відьма, яка підступно підриватиме куби. Її можна прогнати, кинувши у неї кубик. (До речі, ці слова було вилучено із опису завдання у червні 2015-го.) Важливо регулярно створювати платформи, особливо на найнижчому рівні, щоб не впасти у воду.

Після появи напису "Ви виграли!" відбувається завантаження, і персонаж опиняється у кімнатці перед відчиненими дверима з модулем дихання перед собою. Гра зберігається, і починається наступний квест: "Друге дихання".

За проходження цього завдання своїми силами (без пропуску гри у кубики) дається досягнення "Піщаний Воїн".

Піщаний Воїн досягнення Піщаний Воїн
Пройти павільйон "Нескінченні піски"